TuukkaVirtaperko1

Onko Jupiter kaunis?

Perinteisistä perinteisin 'do I smell?' on päivän aihe. Mihin elämä vie? Olen 31-vuotias eläkeläinen. Eläke kannattaa taiteellisista syistä ehkä pitää, sillä se on ainoa itsenäisyyden tae. Ylimääräisistä tavaroista kannattaa ehkä luopua, jos eläke ei mahdollista niiden säilyttämistä. Mutta olenko taiteilija vai ohjelmoija?

Ohjelmoijana oleminen voi olla kuin olisi hattivattien kuningas. Taiteilijoilla sen sijaan on aina kasvot ja vaatteet. Pitääkseni kasvoni ja vaatteeni joudun ihme kyllä pitämään eläkkeeni. Täällä ei voi olla kasvoja ja vaatteita muuten, ellei ole sellainen taiteilija, joka brändi-itkuissa maalaa viimeisimmät teokset taidenäyttelyn deadlineä vastaan. Heitä on jo.

Miksi olen saanut suurimmat kiksit ohjelmoinnista? Koska ohjelmoimalla voi hallita maailmaa? Mutta eikö se ole jupiteriaaninen motiivi?

Jos olet jupiteriaaninen, miten voit olla kaunis vaikka tiedostat itsesi?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän Jukka Konttinen kuva
Jukka Konttinen

Jupiter näkyy iltataivaalla, etelässä hyvin matalalla. Jos ei ole pilviä ja katselee jostain etelärannikolta niin voi näkyä himmeänä. Nokian seudulla tuppaa menemään horisontin koivujen taakse.
https://www.ursa.fi/taivaalla/tahtitaivas-tanaan.html